Monday, 7 January 2013

MANIKAHOLIQUE

Assalamulaikum dan salam satu dunia! :D

IT"S BEADING TIMEEE

yeahh..bila boring2 cmni...Atip sukaaa sgt buat2 manik a.k.a beading!
atip search utube dan jumpa beberapa video pilihan yg best2 untuk beginner macam atip nih (yg dh pro dlm bermanik2 msti ckp 'ceitt! ni senang je doe...kau x reti buat ke doe...doe doe dora-emon-nii)...huhuu

meh ushaa (Atip xmau blog jadik berat so Atip kasi link ja laa)

sooo guyss....selain utk motif sharing is caring, Atip juga tempek link2 ni utk senang skit nk cari nanty, tekan ja kt blog, POP! keluaq...haaa.

Oraiiittt...kena out dulu, mak bising dah suro solat Zohoq. Selamat mencuba! :DDD

2 comments:

  1. saya pun suka juga tp jahit kt lengan baju je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh..menjahit saya x reti...hehee, klau mcm keychain ke bracelet ke, saya minat buat. :)

      Delete

Anything you would like to say?