Friday, 20 January 2012

Cuti Tahun Baru Cina

Assalammualaikum dan salam satu dunia! hehee

Cuti panjang datang lagii, SERONOK!
tapi x seronok kerja skola banyak tahap kaw-kaw punyaa
cikgu pesan suruh kami study balik hat(yang) form 4 punya chapters
pastu bagi kerja sekola pulak, memang sempat pun nak studyy, huhuuu

Apa2 pun, kalau cuti ja memang SUPERB ahh
akak sulung pun cuti, dia nak balik SP!!!!! OTW dari UM ke SP sekarang
lepas ni ke-LONELY-an berkurangan, muahahahaaa

SELAMAT TAHUN BARU CINA! <3
kepada kawan2 yang kebanyakan berbangsa cina khususnya si dia xD
yaa, orang yang diminati saya sejak dulu lagi sampai sekarang
seorang yang berbangsa cina, hehee
kami kawan sejak sekolah rendah lagi, dia tak pernah tahu dia adalah crush saya
hehee, tak apa, kalau jodoh tu ada, ada laa :))
tapi yang lawaknya
suda 3 bulan saya tak topup,
tapi semalam ajak adik jalan p kedai runcit India kat depan sana
semata2 nak topup
nak tahu kenapa?
SEBAB NANTI NAK HANTAR MESEJ 'SELAMAT TAHUN BARU CINA' kt diaa
hahaa


siapakah dia?
OPSS, mana boleh bagitahu, secretz ni, hanya kawan2 rapat saja yang tahu, hehe


No comments:

Post a Comment

Anything you would like to say?